17 d’octubre del 2012

Participa al concurs de campanyes gràfiques per a l'estalvi energètic


Clic! És tan fàcil com fer això. Obres l’interruptor de la llum i arriba l’electricitat. Però, què hi ha darrere de l’energia elèctrica? Coneixes mesures per estalviar energia? Com ho explicaries? Uneix-te al repte que et proposem!


Fins el 19 de novembre tens temps per dissenyar qualsevol tipus d'element o suport gràfic que expliqui per què i de quina manera es pot estalviar energia i portar la teva proposta al despatx de la Fundació INDICIS (Unitat Departamental de Producte i Interiors).

Bases del concurs:
  • Les propostes es poden presentar en grup o individualment
  • Es pot utilitzar qualsevol tipus de suport gràfic per fer arribar el missatge: postals, cartells, videoclips, adhesius, segells, samarretes, objectes, etc. 
  •  Les propostes hauran d'anar acompanyades d'una una fitxa explicativa (extensió màxima 1 pàgina) 

El 23 de novembre, en el marc de les jornades L’energia e(n)s transforma, es realitzarà una exposició amb totes les propostes rebudes i es decidirà quin és la guanyadora, que serà obsequiada amb un premi valorat en 100€.

Si busques inspiració pots consultar...

Hu2 Design & Art i el seu apartat d'eco reminders


I si vols més informació posa’t en contacte a amb nosaltres!



L’acció s’emmarca dins de la línia de recerca sobre energia i sostenibilitat de la Fundació INDICIS, subvencionada parcialment per la Gerència de Serveis de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada