17 de desembre del 2012

Ja tenim guanyadors dels concursos!!

Ja tenim els grups guanyadors del concurs de cuines i forns solars i el concurs de campanyes gràfiques per a l'estelvi energètic. Els premis, valorats en 100€, es van lliurar el passat 30 de novembre, una setmana després de la Jornada "L'energia e(n)s transforma", on van exposar-se i presentar-se tant els prototips de cuines i forns solars com les propostes de campanyes gràfiques per a l'estalvi energètic.

L'equip guanyador del concurs de cuines i forns solars va ser el format per la Sílvia Arch, l'Edgar Melero, en Miquel Siquier i en Miquel Vallribera tots ells alumnes de 3r. de disseny de producte. La seva proposta de cuina va arribar als 77ºC i estava formada per una gran caixa pintada de negre, coberta amb un vidre i amb quatre pestanyes que actuaven de reflectant. A més, la cuina podia transportar-se d'un lloc a l'atre mitjançant un sistema de suport fet amb unes potes amb rodetes.

Pel que fa a la campanya gràfica per a l'estalvi energètic, la guanyadora va ser la propost titulada "La generació del canvi" dels alumnes Maria d'Armengol, Georgina Capdevila, Humbert Clotet, Alain Jaimez i Júlia Jorba, de 3r. curs de disseny també, en aquest cas de les especialitats de producte i de multidisciplinar. La seva proposta va constar d'un vídeo on es van realitzar microentrevistes, tant als components del grup com a altres companys de promoció, procedents d'altres especialitats. Tots els entrevistats exposaven les seves reflexions al voltant de temes com el futur del disseny, l'ecodisseny, la sostenibilitat i la responsabilitat i capacitat de canvi que tenen a les seves mans. El treball es completava amb una sèrie de plafons explicatius que descrivien el seu procés de treball i unes targetes de contacte.

Les dues propostes guanyadores, així com la resta de propostes que es van presentar a concurs van sortir de l'assignatura d'Ecodisseny, impartida pel professor de l'ESDi Carlos Jiménez. Al llarg del proper 2013 les millors propostes presentades a concurs formaran part d'una exposició que s'instal·larà a l'ESDi.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada